Jäniksen vuosi
Ei saatavilla

Jäniksen vuosi

Paasilinna, Arto

Suomalaisen huumorin rakastettu klassikko. 

Toimittaja Vatanen on saanut tarpeekseen työstä, vaimostaan ja koko kaupunkilaisesta elämänmenosta. Valokuvaajaystävänsä kanssa hän päättää karistaa toimiston tomut lopullisesti jaloistaan. Kun kaksikko törmää jäniksenpoikaan, alkaa Vatasen uskomaton seikkailu kohti vapautta. 

Jäniksen vuosi on Paasilinnan läpimurtoteos, joka teki hänestä myös kansainvälisen menestyskirjailijan. 

Teos on osa 12 klassikkoa -sarjaa. Lukijat äänestivät 12 rakkainta klassikkoa WSOY:n 140-vuotisesta historiasta, ja nämä teokset ilmestyvät Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi juhlapainoksina, joiden kansisuunnittelusta vastaavat Suomen eturivin taiteilijat. Jäniksen vuoden kannen on suunnitellut Stiina Saaristo. 

Arto Paasilinna (s. 1942) tunnetaan lennokkaana humoristina, terävänä satiirikkona ja omaperäisenä tarinankertojana ja ihmiskuvaajana. Paasilinnan teoksia on käännetty noin viidellekymmenelle kielelle ja hänen kirjoistaan on tehty niin elokuva-, näytelmä- kuin sarjakuvasovituksia. 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510425381
Ilmestymisvuosi: 2017
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.