Hirtetyt koirat

Jensen, Jens Henrik

Totuus, jota et tahdo tietää.

Yksinäinen sotilas verkoston kourissa. Oxen-trilogian avausosa koukuttaa intensiivisyydellään ja vakuuttaa todenmakuisuudellaan.

Niels Oxen sai Afganistanista kotiin viemisiksi kunniamerkin lisäksi traumaperäisen stressihäiriön ja raapii nyt elantoa kasaan keräämällä pulloja ja kaivelemalla kauppojen jäteastioita. Veteraani toivoo löytävänsä mielenrauhan muuttamalla Kööpenhaminasta Jyllannin metsiin, mutta vastassa onkin painajainen: hän joutuu epäillyksi vaikutusvaltaisen miehen murhasta. Todistaakseen syyttömyytensä Oxen alkaa epäsovinnaisen tiedusteluagentti Margrethe Franckin avustuksella selvittää surmatöitä, joilla on vain yksi yhteinen nimittäjä: hirtetyt koirat."Järisyttävän hyvin kirjoitettu." Jyske Medier"Intensiivinen, dramaattinen juoni voisi helposti olla tositarina." JydskeVestkysten"Kaikkea, mitä tehokkaassa trillerissä pitääkin olla." Fyens Stiftstidende"Älykästä viihdettä." Tidsskriftet Kulturkapellet"Energistä ja jännittävää. Lukija ei voi olla koukuttumatta." Weekendavisen

Tanskalaisesta Jens Henrik Jensenistä (s. 1963) tuli kansainvälinen menestystrilleristi vuonna 2012, kun hänen kahdeksas romaaninsa, Oxen-trilogian avausosa Hirtetyt koirat (De hængte hunde), ilmestyi. Sarjaa julkaistaan jo ainakin kymmenessä maassa, ja sen TV-ja elokuvaoikeudet on myyty SF Studios -tuotantoyhtiölle.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510427217
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.