Sanat

Lindholm, Dave

Dave paljaampana kuin koskaan.Vuonna 1972 ilmestyneestä ensilevystään alkaen Dave Lindholm on näyttänyt, mihin suomenkielinen lauluriikka taipuu. Aika moneen. Pieni & hento ote, Sitähän se kaikki on, Anna kitaran laulaa vaan, Joo, joo, mä rakastam sua;, Liity meihin enkeleihin.

Vuonna -52 syntyneen Lindholmin perhe oli ruotsinkielinen, mutta Dave on kirjoittanut tuotantonsa suomeksi ja englanniksi. Tähän teokseen on koottu kaikki hänen suomenkieliset sanansa.Tässä teoksessa Dave on kenties paljaampana kuin koskaan, sillä painetuissa sanoissa kaikki näkyy. Edes liian nopea Lindholm ehdi katseen alta pois.

Dave Lindholm on yksi merkittävimpiä suomalaisia lauluntekijöitä. Hänen levytetty tuotantonsa käsittää noin 60 albumia viidellä vuosikymmenellä.Lamppu Laamanen on helsinkiläinen toimittaja, kirjailija ja pienkustantaja. Hänen edellinen teoksensa oli erinomaiset arvostelut saanut Dave Lindholm -elämäkerta Tietenkin.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510427682
Ilmestymisvuosi: 2017
Kirjastoluokka: 82.2
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Musiikki

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.