Ultra Bra - Sokeana hetkenä

Vuorela, Mervi-Similä, Ville

Suomen historian mahtipohtisimman bändin tarina

Vuonna 1995 lama loppuu, ja Suomi voittaa vihdoin jääkiekon maailmanmestaruuden. Samaan aikaan Helsingissä kolmetoista nuorta oman tiensä kulkijaa löytää toisensa ja perustaa bändin. Syntyy huippulahjakkaiden muusikoiden ja laulajien kollektiivi. Ainutlaatuinen ilmiö. Ultra Bra.

Ultra Bra tekee kaiken, kuten itse tahtoo: se laulaa lujaa, soittaa kovaa ja kertoo tarinoita tytöistä, pojista ja jäätelöautoista. Pian koko Suomi villiintyy Ultra Bran poikkeuksellisesta soundista, nerokkaista sävellyksistä ja oivaltavista sanoituksista. Hittejä syntyy kuin liukuhihnalta: Sitten bändi lopettaa suosionsa huipulla, vain kuuden vuoden jälkeen. Miksi?

Ultra Bran nykyiset ja entiset jäsenet sekä laulujen sanoittajat kertovat vihdoin, miten kaikki tapahtui. Ultra Bran tarina alkaa aivan tavallisen espoolaisen alakoulun pihalta, jatkuu Kallion eliittilukion tyttöjen vessassa ja päätyy kotimaisen pop-musiikin huipulle.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510429761
Ilmestymisvuosi: 2018
Kirjastoluokka: 78.993
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Musiikki2307

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.