Hiljaisuuden mestari

Liukkonen, Miki

Briljanttia kerrontaa O:n kirjoittajalta!

Hauska ja riivattu romaani ihmisistä, kommunikaation vaikeudesta ja asioiden kiinnostavuudesta, joka on aina asioiden vieressä. "Suoraa yhteyttä ei ole. Välissä on aina suodatin. Tässä tapauksessa sinä."

Kuollut 26-vuotias mies on lyyhistynyt työtuoliin. On keskipäivä. Toisaalla Herman Leorne haastattelee ihmisiä Youtube-kanavalleen, jossa perehdytään asioiden kiinnostavuuteen. Syömishäiriöinen äiti harkitsee itsemurhaa botoxilla. Miten tähän kaikkeen liittyy Frank Sinatran kappaleen My Way verinen karaokehistoria, Subway-pikaruokaketjun ankarat esimieskoulutusleirit ja jääkahvi?

Kirjallisuuden rock-tähti Miki Liukkosen (s. 1989) romaani O oli vuoden 2017 puhutuimpia ja hämmästellyimpiä teoksia. Se oli Finlandia- ja Runeberg-ehdokkaana. Oululaissyntyinen Miki Liukkonen on kirjallisuutemme uudistuskykyisimpiä kirjailijoita. Hän herätti huomiota jo ensimmäisillä teoksillaan: Valkoisia runoja, Elisabet ja Raivon historia sekä romaanillaan Lapset auringon alla.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510431818
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter2
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.