Hyppy ajassa

L’Engle, Madeleine

Fantasiaklassikko jälleen saatavilla! 

Madeleine L’Englen Hyppy ajassa on Newbery-mitalilla palkittu fantasiapitoinen avaruusseikkailu, nyt myös Oprah Winfreyn tähdittämänä elokuvana.

Meg Murry ja hänen pikkuveljensä Charles Wallace nauttivat äitinsä kanssa yöpalaa myrsky-yönä, kun outo muukalainen ilmaantuu heidän ovelleen. Nainen sanoo eksyneensä reitiltään ja kertoo ohimennen, että tesserakti - eli hyppy ajassa - on muuten täyttä totta. Ja juuri aikamatkustusta Megin fyysikkoisä tutki, kun hän katosi salaperäisesti... 

Meg, Charles Wallace ja heidän ystävänsä Calvin huomaavat pian sinkoutuneensa ajan ja avaruuden syövereihin. Onnistuvatko he päihittämään pahuuden väkevät voimat ja löytämään kadonneen isän? 

Yhdysvaltalainen Madeleine L’Engle (1918-2007) tunnetaan parhaiten nuorten scifi- ja fantasiakirjallisuuden uranuurtajana pidetystä romaanistaan Hyppy ajassa, joka ilmestyi alun perin 1962. Kirjaan perustuva, Disneyn tuottama Ava DuVernayn elokuva sai ensi-iltansa USA:ssa keväällä 2018.  

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510432556
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: N84.2
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Nuorten & nuorten aikuisten kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.