Swing Time

Smith, Zadie

Zadie Smithin kunnianhimoinen, runsas romaani Swing Time vie lukijaa monikulttuurisesta Lontoosta rujonkauniiseen Afrikkaan.

Kaksi kullanruskeaa tyttöä haaveilee tulevansa tanssijaksi, mutta vain toisella, Traceylla, on siihen lahjoja. Ympäristö asettaa menestykselle rajat eikä köyhyyden kierrettä niin vain katkaista. Lyhyen tanssijanuran jälkeen vuokrakasarmit sulkevat Traceyn taas sisäänsä. Nimettömäksi jäävällä kertojalla taas on koulutusta, sosiaalista omaatuntoa ja vapaus lähteä, mutta hän valitsee uran poptähti Aimeen avustajana, varjoelämän. Elämää kuhisevan Lontoon svengaavasta ilmapiiristä hän siirtyy Aimeen etuoikeutettuun tiimiin, New Yorkiin ja sitten Länsi-Afrikkaan perustamaan tytöille koulua. Traceyn ja kertojan välinen ystävyys särkyy, mutta toisistaan he eivät irti pääse.

Säkenöivä ja syvästi inhimillinen Swing Time on romaani ystävyyden voimasta, musiikista yli rajojen ja sitkeistä juurista, jotka ankkuroivat ihmisen aikaansa ja omaan itseensä.

 

Kustantaja: WSOY-Pokkari
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789510437537
Ilmestymisvuosi: 2018
Kirjastoluokka: T842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.