Kärsimysten kirja

Ånäs, Markus

Kultaako aika muistot?

Kärsimysten kirja kokoaa urheilijoidemme tappiot. Katkerimmat koettelemukset ja sietämättömimmät muistot armottoman paljaina.

Suomen kansan kärsimyksen malja on yhtä syvä kuin pitkäkin, eikä sen laajuutta ole koskaan aiemmin tarkasti mitattu. Mutta nyt on.

Moderni häviämisen historia alkaa Juha Miedosta ja sadasosasta. Sen jälkeen on tapahtunut paljon.

Jääkiekkovalmentaja Rauno Korpi ei ole edelleenkään päässyt yli vuoden 1986 tapahtumista ja Mika Saloa harmittaa yhä. Ruotsia vastaan koetut tappiot ovat kansamme katkeransuloista folklorea. Samoin Unkari-ottelu jalkapallossa ja painija Marko Asellin tuomarin virheeseen ratkennut olympialaisten finaali.

Kärsimysten kirjassa kerrotaan myös Iivosta ja änkeävästä norjalaisesta, jalkapallomaajoukkueesta ja Unkarista, Konosen oksennuksesta ja hylkäyksestä ja Mäkäräisen millimetrin ohi menneestä laukauksesta. Muun muassa - sillä kansallisia traumoja riittää.

Kärsimysten kirjan kirjoittaja on Markus Ånäs, joka urheilun suurkuluttajana tietää lunastamattoman menestyksen kohtaamisesta jotain itsekin.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510438022
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: 79.1

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 5
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.