Slämäri - kaverikirja aikuisille
Ei saatavilla

Slämäri - kaverikirja aikuisille

Lyytinen, Maria

Kenen vastaus yllättää eniten?

Kouluvuosien riemukas kysymyskirja on täällä taas - aikuisille ystäville!

Muistatko kun koululuokassa kiersi vihko, johon oli kirjattu kinkkisiä kysymyksiä, kuten "Luettele luokan söpöimmät top 5"? Nyt tuo nerokas kysymyskirja eli "slämäri" tekee paluun, tällä kertaa aikuisen tyylikkäänä, muttei vieläkään tylsänä tai totisena. Kirjailija, toimittaja Maria Lyytisen laatiman ja graafikko Laura Noposen kuvittaman Slämärin kysymykset liikkuvat arkisesta absurdiin, syvällisestä hulvattomaan, romanttisesta melkein ronskiin. Kerää sinulle tärkeiden ihmisten vastaukset, anna polttari- tai häälahjaksi, solmi uusi side näköpiiristä kadonneeseen ystävään tai vietä riemukas ilta Slämärin ja kaveriesi kanssa.Tartu, täytä, jaa, huvitu, hämmästy ja ihastu!

Maria Lyytinen (s. 1976) on helsinkiläinen kääntäjä ja kirjojen tekijä, joka on kouluaikanaan täyttänyt kymmeniä "slämäreitä". Idolikseen hän mainitsee niissä yhä Janis Joplinin ja kaipaa teinivuosiltaan sitä, että jaksoi valvoa kellon ympäri kavereiden kanssa. Ehkä kirjan kysymysten äärellä taas!

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510438091
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: 79.8

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.