Avoimet ovet (pokkari)

Sarenbrant, Sofie

Idyllin takana asuu pelko. 

Viihdyttävä jännityssarja esittelee uuden, raikkaan dekkarisankarin, rikospoliisi Emma Sköldin. Loistavista ihmissuhdekuvauksista tunnettu Sarenbrant rakentaa arjen elementeistä kutkuttavaa jännitystä. Täydellistä luettavaa ja kuunneltavaa Viveca Stenin ja Camilla Läckbergin faneille!

Asuntonäytön jälkeisenä aamuna kuusivuotias Astrid löytää isänsä kuolleena vierashuoneesta. Merkkejä murtautumisesta ei ole, ja surma-aseena on käytetty perheen omaa keittiöveistä. Kaikki ovat shokissa: Tukholman lähellä oleva idyllinen omakotialue ei ole murhatilastojen kärjessä. Onko mahdollista, että joku jäi taloon piiloon asuntonäytön jälkeen? Astrid väittää kivenkovaan nähneensä jonkun yöllä huoneessaan, jonkun, joka silitti hänen poskeaan. Rikospoliisi Emma Sköld ryhtyy tutkimaan juttua ja ensimmäinen epäilty on tietenkin uhrin vaimo. Mutta kun kuolema vierailee taas toisen asuntonäytön yhteydessä, juttu saa yllättävän käänteen. Mitä rauhallisella asuinalueella oikein tapahtuu? Avoimet ovet on ensimmäinen suomennettu romaani sarjassa, jossa seurataan kunnianhimoisen nuoren poliisin, rikostarkastaja Emma Sköldin, elämää. Sarjan kirjoja on myyty yli puolitoista miljoonaa kappaletta ja oikeudet kirjoihin on myyty 14 maahan. Sarjan romaanit ovat itsenäisiä teoksia.

Kustantaja: WSOY-Pokkari
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789510443798
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: T84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikospokkari

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen6
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.