Tinasotamiehet

Mikama, Anniina

Maaginen seikkailu viktoriaanisessa Lontoossa

Palkitun Taikuri ja taskuvaras -trilogian päätösosassa taikuri Tom ja hänen rakastettunsa Mina kohtaavat vaarallisimman vihollisensa kaukaa toisesta ajasta.

Tomin ja Minan nimet näyttävät hyvältä yhteisen taikashow’n mainosjulisteessa. Kulissien takana Mina pohtii voiko hän rakastaa Tomia, vai ovatko he tuomittuja olemaan toisilleen vain hyviä ystäviä?

Matka Lontooseen tarjoaa seikkailuja suuren maailman tyyliin. Tom tutkii omaan menneisyyteensä kytkeytyvää arvoitusta ja käynnistää tapahtumaketjun, jonka seurauksena vanha vihollinen pääsee hänen jäljilleen. Mina ja Tom yhdistävät vielä kerran voimansa taistelussa, apunaan uskollinen Tinasotamies, Tomin mekaaninen kaksoisolento.

"Tykästyin Taikuriin ja taskuvarkaaseen, mutta Huijarin oppipoika häikäisi minut. -- Odotukseni päätösosaa Tinasotamiehet kohtaan ovat nyt melkoiset!" - Kirsin kirjanurkka -blogi

Anniina Mikama on helsinkiläinen kuvittaja ja kirjailija. Hänen trilogiansa on historiallista seikkailua scifi-vivahteella höystettynä, eikä siitä puutu magiaa ja romantiikkaakaan. Trilogian avausosa Taikuri ja taskuvaras sai Topelius-palkinnon (2019) ja Huijarin oppipoika oli Lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-ehdokas.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510446461
Kirjastoluokka: n84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha3
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.