Onnenkepparit: Karkurikoira
Ei saatavilla

Onnenkepparit: Karkurikoira

Jalo, Marvi - Jalo, Merja

Mielikuvituksen laukkaa kepparitallilla!

Kepparitallilla etsitään karkailevia koiria ja keppihevosia. Söpösti kuvitetun, alakoululaisille sopivan Onnenkepparit-sarjan kolmas osa.

Onnentallin kepparitytöt etsivät karannutta Lusse-koiraa naapuruston pihoilta, kun keppihevosetkin keksivät alkaa karkailla. Pian kepparit eksyvät pelottavaan autiotaloon ja tyttöjen mielikuvitus lähtee jo turhankin hurjaan laukkaan!

Suosittujen heppakirjailijoiden Onnenkepparit-sarjassa on Reetta Niemensivun vauhdikas kuvitus. Sarjassa ovat aiemmin ilmestyneet Kadonnut raippa (2019) ja Olivia ja Onnentähti (2018), joka oli Runeberg Junior -palkintoehdokkaana.

Kirjailijasisarukset Merja ja Marvi Jalo ovat kirjoittaneet yhdessä ja erikseen useita suosittuja hevos- ja koirasarjoja, kuten Jesse –koirakirjat sekä Nummelan ponitalli –hevoskirjat.

Reetta Niemensivuon lastenkirjakuvittaja ja sarjakuvataiteilija, joka on kuvittanut mm. Henna Helmin IceLove- ja Bella-sarjoja.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510447369
Ilmestymisvuosi: 2020

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.