Sinä olet kaunis

Nuotio, Eppu

Sinä olet minusta kaikkein ihanin!

Klassisesta sadusta inspiraationsa saanut koskettava kuvakirja siitä, kuinka jokainen on kaunis ja arvokas.

Myrri on ulkona leikkimässä, kun joku lapsi sanoo Myrriä rumaksi. Myrri palaa sisälle ja keksii oman leikin: vaarin kylpyamme on valtameri ja nojatuoli prinsessan valtaistuin. Kun vaari eksyy mukaan leikkiin, Myrri saa tietää olevansa tälle kaikkein rakkain ja kaunein prinsessa.

Eppu Nuotion lasta arvostava ja viisas teksti herää eloon Kristiina Louhen mielikuvitusta kutkuttavassa kuvituksessa. Kirjan teksti on saanut sytykkeensä Charles Perraultin sadusta Posliininukkien keisarinna.

Kirjailija Eppu Nuotion tuotantoon kuuluu yli 70 kirjan lisäksi tv-käsikirjoituksia, musikaaleja, näytelmiä ja lauluja. Nuotio on palkittu työstään lasten- ja nuortenkirjailijana Kaarina Helakisa -palkinnolla. 

Kristiina Louhi on Suomen tunnetuimpia kuvittajia, joka on saanut työstään lastenkirjatekijänä mm. Kaarina Helakisa -, Rudolf Koivu - ja Finlandia Junior -palkinnot sekä Pro Finlandia -mitalin.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510447444
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 85.22

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha4
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.