Uljasmaa: Hajonnut lauma
Ei saatavilla

Uljasmaa: Hajonnut lauma

Hunter, Erin

Uusi jännittävä eläinsarja Soturikissojen tekijältä! 

Kolmen etevän nuoren villieläimen - leijonan, norsun ja paviaanin - näkökulmasta kerrottu Uljasmaa tempaa mukaansa kaikki Soturikissojen ja jännityksen ystävät. Kuule savannin kutsu! 

”Syviä henkilöhahmoja, monipolvinen juoni, rikasta mytologiaa ja huikeita maisemia. Villi ja valloittava.” Kirkus Reviews. 

Uljasmaa-sarjan avausromaani Hajonnut lauma kertoo leijonanpentu Pelottomasta, jonka joukko paviaaneja on ottanut huomaansa sen jälkeen, kun Pelottoman isä syöstiin laumansa johdosta ja surmattiin. Kun leijonapennulle sitten selviää, että sen äiti ja sisar ovat edelleen elossa ja se joutuu pakon edessä jättämään paviaaniyhdyskunnan, Peloton päättää Afrikan tasankojen vaaroja uhmaten pyrkiä liittymään taas leijonien laumaan, jota johtaa nyt kovaotteinen Jätti... 

Erin Hunter on kirjoittanut lähes 60-osaiseksi kasvaneen Soturikissat-sarjan, joka on noussut 15 vuodessa suureen maailmanlaajuiseen suosioon. Uljasmaa on Hunterin uusin sarja. Salanimi Erin Hunterin taakse kätkeytyy seitsemän britti- ja yhden amerikkalaiskirjailijan tiimi. 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510448069
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.