Asfalttia!

Savolainen, Salla

Kirjasarja kaikille pienille työmaafaneille! 

Mestarikuvittaja Salla Savolaisen Asfalttia! aloittaa kirjasarjan, joka on täynnä isoja työkoneita, ihmeellisiä vempaimia, tietoa ja toimintaa. Sarjan seuraavissa osissa tutustutaan betonitehtaaseen ja romuasemaan. 

Kypärä päähän ja rukkaset kouraan, nyt mennään tietyömaalle! Valtava jyrsin rouhii vanhaa päällystettä, ja asfaltointiporukkakin on jo täydessä iskussa. Mutta himpura vieköön, missä Koistisen kuorma-auto viipyy? Perävalot vain vilkkuvat, kun hän kuljettaa Piki-koiransa kanssa työkoneita, soraa ja asfalttimassaa... 

Salla Savolaisen yksityiskohtaiset työkonekuvat ja humoristinen tarinointi ovat takuuvarma yhdistelmä pienille ja isommillekin rakentajille. Sarjan seuraavissa osissa tutustutaan betonitehtaaseen ja romuasemaan, joissa yhtä lailla riittää kiirettä ja työntouhua, koneita ja kovaa meteliä. 

Salla Savolainen on kirjoittanut ja kuvittanut lastenkirjoja jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Hän on saanut kuvituksistaan muun muassa Rudolf Koivu -palkinnon.  

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510450529
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: L85.22
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lapset uusi

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.