Portugali

Pedrosa, Cyril

Palkittu sarjakuvaromaani viimein suomeksi!

Cyril Pedrosan palkittu Portugali on hienosyinen, älykäs ja jumalattoman kaunis sarjakuva loppuun palaneesta miehestä, joka kiinnostuu sukunsa historiasta.

Sarjakuvapiirtäjä Simon Muchat on kadottanut inspiraationsa ja tylsistyy opettajantyössään. Elämä tuntuu merkityksettömältä. Sitten Simon saa kutsun Portugaliin, sukunsa kotimaahan, jossa hän ei ole käynyt lapsuusvuosiensa jälkeen. Matka juurille on puhdistava kokemus, eikä mikään ole enää niin kuin ennen.

”Häikäisevän hienot, pohdiskelevat ruudut ovat kertakaikkisen lumoavia.” Washington Post

”Mikä taidonnäyte! – – Kaikilla on paljon sanottavaa tässä sarjakuvaromaanissa, jonka upea kuvitus on yhtä täyteläinen kuin sen tarinakin.” Publishers Weekly

Cyril Pedrosa (s. 1972) on ranskalainen sarjakuvantekijä, joka aloitti uransa Disneyn-elokuvien animaattorina. Pedrosalta on aiemmin suomennettu teokset Kolme varjoa (WSOY 2010) ja Ekoloogiset (WSOY 2011). Suurteos Portugalia on myyty Ranskassa 100 000 kappaletta, se on käännetty monille kielille ja voittanut mm. FNAC-kirjakauppaketjun sarjakuvapalkinnon.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510453094
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 85.32
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308sarjakuvat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.