Sinä yönä tuli talvi

Isoaro, Anna Elina

Koskettava kuvakirja isoveljen surusta. 

Sinä yönä tuli talvi kertoo tarinan isoveljestä, joka ei saakaan odottamaansa pikkusisarusta kotiin. Kaunis kuvakirja kohtaa vaikean aiheen lapsen tasolta, päällimmäiseksi jää lohdullinen ajatus elämän jatkumisesta. 

Isoveljen näkökulmasta tehty kuvakirja käsittelee vauvan kuolemaa ja surun muuttamista perheeseen. Malliuksen valoisa ja lämmin kuvitus sekä Isoaron herkkä ja lapsen ajattelutavan tavoittava teksti kertovat rohkeasti surusta mutta myös siitä, kuinka lapsen arki jatkuu. 

Lapsen menettämisen suru on koskettanut sekä kirjailija Anna Elina Isoaroa että kuvittaja Mira Malliusta omakohtaisesti. He halusivat tehdä aiheesta kuvakirjan, joka voisi tuoda lohtua saman asian kohtaaville perheille ja erityisesti lapsille. 
Anna Elina Isoaro (s. 1981) on tamperelainen runoilija ja läänintaiteilija. Isoaro on käsitellyt lapsen menettämistä myös runokokoelmassaan Tämänilmaiset (Aviador, 2019). 

Mira Mallius (s. 1981) on helsinkiläinen kuvittaja ja muotoilija, joka on tunnettu mm. kalentereistaan, postikorteistaan sekä monista lastenkirjakuvituksista.  

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510454664
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: L85.22
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lasten kuvakirjat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha3
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.