OHO: Miten hyvää!

Nuotio, Eppu

Kirjasarja, joka kasvaa vauvan mukana. 

Suloinen pahvikirja vauveleille, jotka tutustuvat maailmaan maistellen ja iloisesti ihmetellen. Uusi kirjasarja on pullollaan elämän pieniä ihmeitä ja lempeää vauvahuumoria. 

Nam, oijoi, maiskis! Vauva tutkii maailmaa ja maistelee, miltä maistuu: sormi, muki, tuoli, harja, koira ja... kenkä! Silloin isä nappaa vauvan syliinsä ja huutaa: "Oho!" Se olen minä, tuumii vauva tyytyväisenä. 

OHO-kirjojen tekijäkaksikko on Pikku Papu-kirjoista tuttu kuvittaja Liisa Kallio ja pitkän linjan lastenkirjailija Eppu Nuotio. OHO-kirjoissa vauva oppii valtavasti asioita ja kasvaa vähitellen vauvasta vauhdikkaaksi taaperoksi. Sarjan tulevissa osissa opetellaan taas uusia taitoja ja jatketaan tuiki tärkeitä tutkimuksia. 

Liisa Kallio on palkittu kuvittaja, kirjailija ja graafinen suunnittelija, jonka käsiala on tuttu muun muassa Pikku Papun laulujen iloisesta ilmeestä. 

Eppu Nuotio on Helsingissä asuva kirjailija, jonka laajaan tuotantoon kuuluu yli seitsemänkymmenen kirjan lisäksi tv-käsikirjoituksia, musikaaleja, musiikkisatuja, näytelmiä ja lauluja. Nuotio palkittiin työstään lasten- ja nuortenkirjailijana Kaarina Helakisa -palkinnolla vuonna 2012.  

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510454886
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: L85.22
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lapset p�yt� 5

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.