Tässäkö tää oli?

Tässäkö tää oli?

Perho, Anna

Varo mitä toivot, koska tämän luettuasi saat sen.

Käytännön opas sinulle, joka unohdit elää. Kun tänään aloitat, missä olet vuoden päästä?

"Kun joku kysyy, miten menee, vastaamme usein ’No kiitti, mulla menee sillee ihan ookoo’. Mutta kuka kirjoitti aikanaan ystäväkirjaan: ’Isona haluan, että mulla menee sillee ihan ookoo’?

Kutsumukseni on torjua elämätöntä elämää. Se edellyttää vastausta kuningaskysymykseen: mitä oikeastaan haluan, ja miten voin saada sen? Tämä on kirja siitä - uskalluksesta, kehtaamisesta ja henkisen käsijarrun vapauttamisesta. Tänään on rohkeamman elämäsi ensimmäinen päivä."

Tässäkö tää oli? tarjoaa muutosten toteuttamiseen selkeän, käytännönläheisen mallin. Kirjan ja sen lisämateriaalien avulla opit takomaan toiveista todellisuutta niin, että koet vihdoin olevasi se, joka aina halusit olla.

Anna Perho on suosittu valmentaja, inspiraatiopuhuja ja tietokirjailija, joka on kirjoittanut useita paremman elämän opaskirjoja. Kirjan sivuilla puhuu napakka valmentaja, joka on tosissaan - mutta ei totinen.

"Omat kompasteluni ovat opettaneet ainakin sen, että kaikkea muuta voi kokeilla, paitsi sitä, että ottaa itsensä liian vakavasti. Missioni on rohkaista lukijoita uskaltamaan elämässään enemmän niin, että melkein mahdottomastakin tulisi totta."  

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510456156
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 17.3

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.