Kepler62 Terra: Sydän

Sortland, Bjørn

Huippusuositun Kepler62 -sarjan päätösosa.

Avaruusseikkailijat ovat palanneet tekoäly Scorpionin valtaamalle kotiplaneetalleen, mutta Marien kaulassa sykkii Sydän, joka voi ratkaista vielä kaiken!

Paluu Maahan on shokki Marielle. Scorpionin tekemä tuho saa hänet menettämään toivonsa. Marie jättää ystävänsä ja lähtee kohti lapsuudenkotiaan, valtavaa linnaa, jossa hän voi elää loppuelämänsä turvassa. Hänen kaulassaan roikkuu kuitenkin koru, sydänriipus, jonka äiti antoi hänelle vuosia sitten. Marielle valkenee, että korun sisällä piilee sekä suunnaton toivo että vaara kaiken tuhoutumisesta. Onko Marie valmis ottamaan riskin ja taistelemaan elämän puolesta?

Kepler62-sarja avaruuteen lähetetyistä uudisraivaajalapsista on kerännyt lukijoita ja menestystä niin kotimaassa kuin maailmallakin. Sarjaa on käännetty yli 20 kielelle ja sitä on myyty Suomessa yli 100 000 kappaletta. Sydän on sarjan 13. kirja ja viimeinen osa.

Norjalainen Bjørn Sortland kirjoittaa Kepler62-menestyssarjaa vuorotellen Timo Parvelan kanssa. Pasi Pitkäsen kosmisen taidokas kuvitus viimeistelee houkuttavat avaruusseikkailut.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510456828
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: L84.2
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter2
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.