Polttava maa

Engman, Pascal

Järjestäytyneen rikollisuuden lonkerot yltävät ympäri maailman.

Suuren luokan trilleri kaikilla herkuilla!

Uuden jännityssarjan sankarittaren, rikostutkija Vanessa Frankin, elämä on mullin mallin, mutta taka-alalle jättäytyminen ei ole koskaan sopinut hänelle.

Tukholmalainen luksuskelloliike ryöstetään, mutta ainuttakaan rannekalloa ei viedä. Menestyneitä liikemiehiä siepataan, ja heidän perheiltään vaaditaan lunnasrahoja. Etelä-Amerikassa käydään laajaa elinkauppaa, jota johdetaan Chilessä sijaitsevasta natsisiirtokunnasta käsin. Omapäinen rikostutkija Vanessa Frank oivaltaa, että tapahtumien välillä on yhteys. Väliaikaisesta viraltapanosta huolimatta hän jatkaa sitkeästi monirintamasotaa kansainvälisesti järjestäytynyttä rikollisuutta vastaan, jolla osoittautuu olevan haarapesäkkeitä Ruotsin poliisivoimissa.

Chileläis-ruotsalaisen Pascal Engmanin (s. 1986) Patriootit esitteli ajankohtaisen ja huikeaan juonenkuljetukseen yltävän esikoistrilleristin. Toinen romaani, Polttava maa, räjäyttää pankin. Engman on entinen Expressen-lehden toimittaja, jonka huolellisesti taustoitettu kerronta liikkuu vaivattomasti ja juonivetoisesti eri maissa ja maanosissa.

 

Kustantaja: WSOY-Pokkari
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789510462416
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikospokkari

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.