Hyvinvointia vaihdevuosiin

Heinonen, Paula

Paula Heinosen odotettu kirja vaihdevuosista.

Hyvinvointia vaihdevuosiin tarjoaa uuden näkökulman aiheeseen ja oireiden taustalla oleviin syihin sekä kertoo, miten saat kehosi toimimaan ihanteellisesti.

Moni nainen huomaa vaihdevuodet selvästi ja kokee niiden huonontavan elämänlaatua. Oikeilla elintapavalinnoilla vaihdevuodet voivat kuitenkin olla ilon ja hyvinvoinnin aikaa. Paula Heinonen kertoo perinpohjaisesti, miten vaihdevuodet ilmenevät, mitä oireiden taustalla on ja miten niitä helpotetaan ravinnolla ja elintavoilla. Kirjassa käydään läpi muun muassa sokeriaineenvaihdunnan, maksan ja rasvakudoksen merkitys, puutostilat, hormonihäiritsijät ja hormonitoiminnan tasapainottaminen sekä monia vaivaava seksuaalinen haluttomuus. Heinonen avaa myös stressin, unettomuuden ja alkoholin vaikutusta ja ottaa kantaa hormonihoitoihin. Kirjassa on lisäksi hyvinvointia tukevia ruokaohjeita.

Paula Heinonen on tekniikan lisensiaatti ja funktionaalisen lääketieteen asiantuntija, joka luennoi ja kouluttaa suosituissa funktionaalisen lääketieteen ja Terveyden Tukipilarit -koulutusohjelmissaan. Hänet tunnetaan myös terveyttä ja hyvinvointia käsittelevästä Terveyden avaimet -radio-ohjelmasta, joka pyöri kahdeksan vuoden ajan. Heinonen on kiertänyt kouluttamassa ympäri Suomea kohta kolme vuosikymmentä. Tämä on hänen neljäs terveyskirjansa.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510462713
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 59.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Terveys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.