Itse tehty

Parikka, Sara

Suosikkivaikuttaja Sara Parikka opastaa löytämään unelmatyön 

Mikä sinusta tulee isona? Itse tehty kertoo kannustaen ja kokemuksella, mitä työelämään siirtyvän täytyy tietää ja miten oma juttu löydetään. 

Sara Parikka on ollut oma pomonsa jo vuosikausia. Menestyksen takana on kovaa työtä, fiksuja valintoja, kykyä uusitua ja rohkeutta luopua vanhasta. Työelämän muuttuessa moni muukin joutuu miettimään uravalintojaan ja mahdollisesti itsensä työllistämistä. Kirjassa Sara kannustaa muun muassa etsimään inspiraatiota, kartoittamaan taidot ja arvot, rakentamaan brändiä, aikatauluttamaan ja budjetoimaan. Vinkkejään jakavat myös muut urallaan menestyneet. Itse tehty on paras kaveri niille, joiden oma juttu ei ole vielä löytynyt, kuin myös niille, jotka eivät tiedä miten edetä sen löydettyään. 

Sara Parikka on yrittäjä ja äiti. Bloggarina valtavasti seuraajia kerännyt Sara jätti vuonna 2019 taakseen 11 vuoden pestin Salkkareissa ja keskittyy nykyään pyörittämään omaa firmaansa ja tekemään sisältöä etenkin Instagramiin ja Papupata-podcastiinsa. Työn ja vapaa-ajan tasapainottamisesta huolehtivat Saran kolme pientä tytärtä. Saralta on vuonna 2019 julkaistu kirja 365. Ilon ja inspiraation vuosi.  

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510462966
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 36.13

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.