Onnenkepparit: Kepparikisat

Jalo, Marvi;Jalo, Merja

Kisajännitystä kepparitallilla!

Suositusta keppariharrastuksesta kertova, alakoululaisille suunnattu sarja on edennyt neljänteen osaan, jossa Onnentallin tytöt ottavat osaa jännittävään suunnistuskilpailuun.

Ratsuhaan tallilla pidetään kepparien suunnistuskilpailu. Onnentallin Olivia on nopea juoksija, luokan paras, ja kaikkien toiveet ovat korkealla. Heillä on hyvä mahdollisuus voittaa pääpalkinto, varsakeppari Herra Hippunen.

Suosittujen heppakirjailijoiden Onnenkepparit-sarjassa on Reetta Niemensivun vauhdikas kuvitus. Sarjassa ovat aiemmin ilmestyneet Olivia ja Onnentähti, Kadonnut raippa ja Karkurikoira.

Kirjailijasisarukset Merja ja Marvi Jalo ovat kirjoittaneet yhdessä ja erikseen useita suosittuja hevos- ja koirasarjoja, kuten Jesse -koirakirjat sekä Nummelan ponitalli -hevoskirjat.

Reetta Niemensivu on lastenkirjakuvittaja ja sarjakuvataiteilija, joka on kuvittanut mm. Henna Helmin IceLove- ja Bella-sarjoja.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510464182
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: l842

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.