Kepler62 - Galactic edition: Kirjat 1 Kutsu ja 2 Lähtölaskenta

Parvela, Timo

Supersuositun Kepler62-sarjan kaksi ensimmäistä osaa yhteisniteenä. Be part of the story!

Kepler62-sarjassa joukko lapsia lähetetään kauas avaruuteen tuntemattomalle planeetalle. Yksissä kansissa ilmestyy kaksi ensimmäistä kirjaa, joissa valitaan ketkä pääsevät matkalle.

Kirjassa Kutsu Veljekset Ari ja Joni saavat käsiinsä Kepler62-pelin, jonka vain harvat pystyvät viemään läpi. Kukaan ei tiedä, mitä pelin viimeisen tason suorittaneille tapahtuu - tai onko Kepler62 edes pelkkä peli...

Kirjassa Lähtölaskenta norjalaisen asetehtailijan tytär Marie on vehkeillyt itsensä Kepler62 e -planeetalle valittujen lasten joukkoon. Area 51:n koulutuskeskuksessa hän tapaa avaruusolennon, Kuiskaajan, joka varoittaa häntä lähtemästä matkalle.

Suosikkikirjailijat Timo Parvela ja norjalainen Bjørn Sortland ovat yhdessä kuvittaja Pasi Pitkäsen kanssa luoneet Kepler62-maailman, jossa lapset kokevat seikkailuja tuntemattomalla planeetalla. Sarja on löytänyt lukijoiden suosion ja Kepler62-kirjoja luetaan jo yli 20 kielellä.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510464199
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.