Kepler62 - Galactic edition: Kirjat 5 Virus ja Kirja 6 Salaisuus

Parvela, Timo;Sortland, Bjørn

Supersuositun Kepler62-sarjan viides ja kuudes osa yhteisniteenä. Be part of the story! 

Kepler62-sarjassa joukko lapsia lähetetään kauas avaruuteen tuntemattomalle planeetalle. Kirjoissa Virus ja Salaisuus Kepler62-projektin salaisuudet paljastuvat yksi toisensa jälkeen. 

Kirjassa Virus uuden kotiplaneetan luonto tarjoaa lapsille joukon haasteita. Kun Ari ja Marie löytävät oudon luotaimen lähettämän salaperäisen viestin, he huomaavat, että joku heistä tietää asioista enemmän kuin muut. 

Kirjassa Salaisuus paniikki on vallannut retkikunnan. Asevarasto on tyhjä ja vastalääkkeet on käytetty. Ylimääräisen kapselin salamatkustaja on kaiken takana, ja hänen henkilöllisyytensä on yllätys kaikille. Pitääkö mikään Kepler62-projektissa enää paikkansa? 

Suosikkikirjailijat Timo Parvela ja norjalainen Bjørn Sortland ovat yhdessä kuvittaja Pasi Pitkäsen kanssa luoneet Kepler62-maailman, jossa lapset kokevat seikkailuja tuntemattomalla planeetalla. Sarja on löytänyt lukijoiden suosion ja Kepler62-kirjoja luetaan jo yli 20 kielellä.  

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510464212
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: L84.2
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha3
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.