Härkävuosi

Lehto, Marika

Havahduttava tositarina hetkestä, joka voi muuttaa kaiken

Vuonna 2019 menestyvän yrittäjän ja kehonrakentajan Jari Mentulan elämä pysähtyi. Kuoleman porteilla käynyt mies joutui pohtimaan suhdettaan itseensä, kehoonsa, isyyteen, rahaan, maineeseen ja ajankäyttöönsä.

Härkävuosi on tarina Jari Mentulan kovimmasta vuodesta. Se on trillerimäinen kertomus siitä, miten huippu-urheilija ja työorientoitunut kehonrakentaja joutuu kovimman eteen: olenko enää minä, jos minulta viedään urheilijan identiteetti. Kirjassa Bull kertoo ajatuksiaan elämän ja arjen valinnoista, perheen merkityksestä ja suurista menetyksistä. Julkinen kuva Bull Mentulasta on monille tuttu, mutta minkälainen on mies lihasten takana?

Marika Lehto on Mikkelistä kotoisin oleva toimittaja-kirjailija ja viestintäalan yrittäjä. Lehto on saanut vuonna 2019 vuoden freelancejournalistipalkinnon ja hän oli ehdokkaana vuoden 2018 Suuren journalistipalkinnon ja tutkivan journalismin Lumilapio-palkinnon voittajaksi jutullaan "Raakaa leikkiä - kullan kääntöpuoli", joka käsitteli joukkuevoimistelun valmennuskulttuuria. Lehdon kirjoittama myyntimenestys Häkissä. Hannes Hyvösen tarina ilmestyi syksyllä 2020.

Jari "Bull" Mentula on menestynyt kehonrakentaja ja valmentaja, jonka tinkimätön tyyli tunnetaan niin Bull’s all out -valmennuksista kuin lukuisista tv-ohjelmista.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510467466
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): El�m�kerrat ja muistelmat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Tulossa0
Tilattavissa verkosta Ennakkotilaus
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.