Wilson

Enqvist, Kari

Suositun kosmologin monikerroksinen esikoisromaani. 

Wilson on kirkkaasti ja oivalluksella kirjoitettu romaani ystävyydestä, rakkaudesta, elämän ennustamattomuudesta sekä ihmisen tiedon rajoista. 

Kirja kertoo Emilian ja Kassandran tarinan alkaen hetkestä, jolloin mystinen Wilson ilmaantuu Jupiterin kiertoradalle. Sen saapuessa Emilia on sairaalapsykologi ja Kassandra yrityskonsultti. Etsiessään omaa paikkaansa ystävykset haparoivat kiinalaisen ylivallan vuosikymmenten lävitse kohti tulevaisuutta, jonka tuhoutumista Jupiteria kiertävä ilmestys tuntuu ennustavan. 

”Wilson on mahdottomuus. Se on niin mahdoton, että tutkijat epäilevät, onko se sittenkään olemassa. Jos se on olemassa, missä mielessä se on olemassa?” 

Olipa Wilson mitä tahansa, se järkyttää mieliä, synnyttää uskontoja ja väkivaltaa sekä suistaa poluille, jotka vievät kauas lähtöpisteestä. Se on kohtalontähti, joka loistaa läpi vuosikymmenien ja muokkaa vaivihkaa Emilian, Kassandran ja heidän läheistensä elämää. 

Emeritusprofessori Kari Enqvist (s. 1954) on palkittu kosmologi. Wilson on hänen esikoisromaaninsa.  

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510471593
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2309Uutuuskauno

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.