Sisilialainen puolustus

Vala, Vera

Arvioitu ilmestymispäivä 4.8.2023

Kuinka läheltä löydät pahuuden?

Salla Kotkan profilointikyvyt joutuvat painetestiin, kun hän yrittää voittaa sarjamurhaajan.

Salla Kotkan oikeuspsykologin ura etenee hänen mentorinsa Ruth Segren ohjauksessa. Haastatellessaan sarjarikollisia Salla tapaa uudelleen Kihlaajaksi kutsutun psykopaatin. Ihmishirviöllä saattaa olla tietoja Harlekiinista, Milanon seutua terrorisoivan sarjamurhaajasta. Mutta miksi Kihlaaja vaikuttaa niin kiinnostuneelta Sallasta?

Harlekiinin kiinnisaaminen muuttuu Sallalle entistä tärkeämmäksi, kun poliisi väittää syyllisen löytyvän Segren lähipiiristä. Samaan aikaan Sallaa vainoaa ajatus äidin epäselvän kuoleman ja menneisyyteen liittyvien salaisuuksien selvittämisestä.

Salla etsii armotonta sarjamurhaajaa Milanon yöstä, mutta onko pahuus päässyt lähemmäksi kuin hän koskaan olisi voinut kuvitella?

Vera Vala (s. 1976) on asunut Italiassa 25 vuotta. Hän rakastaa vaikeita arvoituksia, tiedon hankkimista, shakkia ja laitesukellusta. Vera opiskelee kliinistä psykologiaa yliopistossa Milanossa, jossa hän asuu perheensä kanssa.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510472835
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.