Rakkaus

Koutaniemi, Meeri - Leinonen, Ann-Mari

Rakkaudella on voima muuttaa ihmistä ja maailmaa.

Vesa-Matti Loiri, Maria Veitola, Maaret Kallio ja muut tunnetut suomalaiset kertovat rakkaudesta ja sen voimasta.

Rakkaus on elämän tärkeimpiä asioita. Rakkaudella on kyky kääntää elämän suunnan, muuttaa yhteiskuntia, avata ihmismieliä sekä kasvattaa uusia sukupolvia. Rakkaudenpuute voi satuttaa sielua, köyhdyttää kansakuntia, luoda vihaa tai tuhota halun elää. Rakkaus on omaehtoinen, koska se ei kunnioita tai kumartele ketään. Se koskettaa meitä jokaista ja jokainen meistä on sen edessä tasavertainen.

Valokuvaaja Meeri Koutaniemen ja toimittaja Ann-Mari Leinosen kirjassa yhteiskunnan eri puolilla toimivat suomalaiset kertovat miten he ovat kokeneet rakkauden ja mitä rakkaus eri puolineen heille merkitsee. Mukana on muun muassa Peter Franzen, Seela Sella, arkkipiispa Tapio Luoma, Hannu-Pekka Björkman, Sikke Sumari ja Michael Monroe.

Meeri Koutaniemi on Suomen arvosettuimpia valokuvaajia, joka tunnetaan koskettavien ja haastavien aiheiden kuvaajana. Koutaniemi on palkittu lukuisia kertoja, ja hän on ollut mukana tekemässä kirjoja niin valokuvaajana kuin kirjoittajana muun muassa Katja Ketun, Arman Alizadin ja Sam Yaffan kanssa.

Ann-Mari Leinonen on kirjailija, toimittaja ja dokumentaristi, joka on työskennellyt niin painetun sanan, radion kuin television parissa. Leinosen ja Koutaniemen ensimmäinen yhteinen kirja oli Vahvaksi rikotut (2020). 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510476338
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.