Onnekkaiden eläinten talo - Tarinoita Tuulispäästä

Auvinen, Suvi

Hyvän mielen kirja uskomattomista eläinkohtaloista ja onnellisista lopuista.

Tuulispään eläintarinoita kertoo ihmisten hyvyydestä ja eläinten kekseliäisyydestä.

Eläinsuojelukeskus Tuulispäässä asuu monenlaisia eläimiä. Ne saavat viettää päivänsä elämästään nauttien: Otto-kettu saa kaivaa maata, Mikko-minkki pujahtaa piiloon vihreän kastelukannun sisään ja Siiri-sika köllötellä olkipedissä siskonsa Saaran vieressä. Tuulispään eläimet tulevat erilaisista taustoista, mutta kaikkia niitä yhdistää yksi asia - loppuelämän koti Tuulispäässä.

Suvi Auvisen kirjoittama kirja kertoo uskomattomia tositarinoita entisistä tuotantoeläimistä, jotka ovat paenneet kohtaloaan Tuulispäähän. Kirjassa kerrotaan eläinten elämästä hauskojen ja jännittävien tositarinoiden kautta, tutustutaan eri eläinlajien tarpeisiin ja pohditaan sitä, millaista on olla eläin. Kirja tarjoaa aikuisille ja lapsille ajattelun aihetta ja mahdollisuuden keskustella siitä, miten me muita eläimiä kohtelemme. Anni Nykäsen värikkäät kuvat herättävät Tuulispään asukkaat henkiin.

Suvi Auvinen on toimittaja, kirjailija ja opettaja. Onnekkaiden eläinten talo on hänen ensimmäinen kirjansa lapsille. Anni Nykänen on kuvittaja ja sarjakuvataiteilija.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510479230
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: L84.2
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2311lapset 1pöytä

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.