Artemis Fowl: Kadonnut siirtok (jättipokkari, Osa 5)

Colfer, Eoin

Kohtaako rikollisnero arvoisensa vastustajan?

10 000 vuotta sitten ihmiset ja keijut sotivat verisesti keskenään. Kun keijuille selvisi, etteivät he koskaan pääsisi niskan päälle, he päättivät muuttaa maanalaisiin yhteisöihinsä ja piiloutua. Tämä sopi kaikille muille kummajaisille - paitsi demoneille.

Demonit janosivat vapauttaan ajan kahleista ja kostoaan ihmisrodulle. Aikaloitsu, joka sinkosi demonit Limboon, on jo menettämässä tehoaan, mutta edes keijujen taitavimmat tiedemiehet eivät osaa ennustaa demonien seuraavaa ilmaantumista.

Vaan eräspä pystyy. Artemis Fowl, nuori rikollisnero, on ratkaissut hankalan yhtälön. Kun hämmentynyt ja pelokas demoni putkahtaa ilmoille sisilialaisessa teatterissa, Artemis on jo vastassa. Valitettavasti vain joku muukin on päässyt arvoitusten jäljille ja onnistuu kaappaamaan demonin...
Artemis Fowl: Kadonnut siirtokunta on viides täyspitkä Artemis Fowl -seikkailu.

Irlantilainen Eoin Colfer (s. 1965) on kirjoittanut kahdeksan megahitiksi noussutta fantasiaromaania, joiden päähenkilönä on maan sisällä asustavat, teknisesti kehittyneet keijut paljastava nuori rikollisnero Artemis Fowl. Saaga jatkuu Artemiksen pikkuveljistä kertovassa Fowlin kaksoset -sarjassa.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510479322
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: N84.2
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Nuorten & nuorten aikuisten kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.