Remppamimmit

Sivonen, Henna-Kaisa - Karttunen, Johanna

Innostava remonttikirja naisille! 

Remppamimmit rohkaisee tarttumaan telan varteen ja ja esittelee joukon remontoinnin supernaisia. Raikas remontoinnin opaskirja kertoo remonttien vaiheet, materiaalit ja tarvittavat taidot. Milloin kannattaa tarttua toimeen itse, entä milloin teettää työ ammattilaisella? 

Remppamimmit opastaa monipuolisesti ja innostavasti remontoinnin eri osa-alueisiin niin pintaremonttien kuin vanhan talon kunnostuksen kautta. Oman osuutensa saavat myös erikoisemmat remonttiaiheet kuten savirappaus ja sijoitusasuntojen remontointi. Havainnollisesta ja inspiroivasta kirjasta saat ideoita ja uskallusta oman remontin toteuttamiseen. Kokemuksensa ja parhaat vinkkinsä jakavat myös monet sosiaalisessa mediassa aktiivisesti remonttiprojekteistaan kertovat naiset sarjaremontoijasta rakennusalan ammattilaiseen. 

Henna-Kaisa Sivonen on toimittaja ja kirjailija, joka työskentelee pääasiassa sisustus- ja aikakauslehdille sekä viestijänä Omakotiliitolle. Hän on perehtynyt remontoinnin kiemuroihin oman vanhan talon ja hirsimökin kunnostamisen myötä. Valokuvaaja Johanna Karttunen tekee sisustus- ja lifestylekuvauksia, työskentelee taidegalleriassa ja maalaa abstrakteja maalauksia. He ovat aiemmin julkaisseet yhdessä kaksi tietokirjaa.  

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510479391
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 66.4
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): p�yt� 3

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.