Sodan perintö

Smith, Wilbur

Huima kertomus urhoollisuudesta, kostosta ja vastarinnasta.

Historiallinen sotaromaani parhaimmillaan - täsmälukemista tiukan toiminnan, suurten räjähdysten ja syvien tunnekuohujen ystäville.

Hitler on kuollut, mutta hänen aatteensa elää yhä. Liittoutuneiden vakooja ja Courtney-suvun perijätär Saffron haaveilee paluusta suvun tiluksille Keniaan nyt, kun hänen aviomiehensä on vapautunut keskitysleiriltä. Miehen veljellä - innokkaalla natsiaatteen kannattajalla - on kuitenkin synkempiä suunnitelmia pariskunnan varalle.

Samaan aikaan Keniassa muhii vallankumous. Väkivaltaisuudet lisääntyvät, ja Saffronin isä Leon Courtney huomaa olevansa puun ja kuoren välissä. On tullut aika taistella vapaan maan puolesta.

Wilbur Smith nousi kirjailijana maailmanlaajuiseksi ilmiöksi, ja hänen historiallisia seikkailuromaanejaan on myyty yli 130 miljoonaa kappaletta. Yhdessä David Churchillin kanssa kirjoitettu Sodan perintö jatkaa Courtney-suvun eeppistä saagaa.

*

"Smithin loistavat seikkailut käyttävät saumattomasti todellisia historiallisia tapahtumia rikkaana ja vivahteikkaana taustana... Täynnä kiihkoa, hermojaraastavaa jännitystä ja arkipäivän draamaa." - Lancashire Post

"Smith kuljettaa juonikuvioita varmoin ottein, ja jännite pysyy koko ajan yllä. Lukuisaa fanijoukkoa tämä mukaansatempaava, klassinen seikkailutrilleri varmasti miellyttää." - Publishers Weekly

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510479704
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.