Suomen tulevaisuudet

Limnéll, Jarno - Dufva, Mikko - Hiltunen, Elina

Tällainen on tulevaisuus, johon me kaikki voimme luottaa - ja johon me kaikki voimme vaikuttaa.

Huippuasiantuntijat pureutuvat Suomen tulevaisuuden isoihin haasteisiin ja kertovat, miten ne ratkaistaan.

Turvallisuustutkija Jarno Limnéll ja tulevaisuudentutkijat Elina Hiltunen ja Mikko Dufva miettivät mitkä ovat tulevaisuutemme suurimmat haasteet. He kysyivät asiaa suomalaisilta nuorilta laajassa tutkimuksessa, jonka tuloksena hahmottui viisi osa-aluetta, joihin kaivataan kipeimmin ratkaisuja: luonto ja sen monimuotoisuus ja ilmastonmuutos, terveys tulevine pandemioineen, talous eli kasvu ja varallisuuserot, yhteiskunnan vakaus sisältäen levottomuudet, ääriliikkeet ja rikollisuuden sekä ulkoinen turvallisuus sisältäen terrorismin ja sodan uhan.

Kirjoittajat vastaavat suuriin kysymyksiin tuoreimman mahdollisimman tiedon valossa ja johtavia asiantuntijoita haastatellen. Kirjassa esitetyt konkreettiset ratkaisuvaihtoehdot luovat uskoa meidän ja lastemme tulevaisuuteen.

Jarno Limnéll (s. 1973) on kyberturvallisuuden työelämäprofessori, sotatieteiden tohtori, valtiotieteiden maisteri ja upseeri.

Elina Hiltunen (s. 1971) on valittu maailman 25 johtavan naisfuturistin joukkoon. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden tohtori ja diplomi-insinööri.

Tekniikan tohtori Mikko Dufva (s. 1981) on Sitran tulevaisuusasiantuntija. Vapaa-ajallaan hän muun muassa toimittaa Ennakointikupla-podcastia.  

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510480373
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 30

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.