Onnenkepparit: Kummituskeppari

Jalo, Marvi - Jalo, Merja - Niemensivu, Reetta

Kepparitallilla kummittelee!

Onnentallilaiset kohtaavat jännittäviä hetkiä. Onko kummituskeppareita olemassa? Suosittu keppariharrastuksesta kertova Onnenkepparit-sarja on edennyt viidenteen osaan.

Mikä kumma rapistelee Onnentallin takana iltahämärässä, ei kai sentään kummitus? Rohkeat kepparitytöt päättävät selvittää, mistä oikein on kyse. Saadaanko kummituskeppari ansaan?

Suosittujen heppakirjailijoiden keppihevosharrastuksesta kertovassa Onnenkepparit-sarjassa on Reetta Niemensivun vauhdikas kuvitus. Alakoululaisille suunnatussa sarjassa ovat aiemmin ilmestyneet Olivia ja Onnentähti, Kadonnut raippa, Karkurikoira ja Kepparikisat.

Kirjailijasisarukset Merja ja Marvi Jalo ovat kirjoittaneet yhdessä ja erikseen useita suosittuja hevos- ja koirasarjoja, kuten Jesse-koirakirjat sekä Nummelan ponitalli -hevoskirjat.

Reetta Niemensivu on lastenkirjakuvittaja ja sarjakuvataiteilija, joka on kuvittanut mm. Henna Helmin IceLove- ja Bella-sarjoja.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510482483
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: L84.2
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lasten kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.