100 prosenttia
Ei saatavilla

100 prosenttia

Roslund, Anders

Miten kauan ihmisen on mahdollista tasapainoilla elämän ja kuoleman rajalla?

Uskottavuudellaan säväyttänyt Ewert Grens -sarja saa jatkoa: mahdottomalta tuntuva raakojen murhien sarja on selvitettävä seitsemässä päivässä.

"Ruotsalaisia sarjamurhaajia ei ole olemassa, niitä ei ole koskaan ollutkaan."

Miksi sitten yksi ruumis löytyy verettömäksi valutettuna, toinen pistettynä täyteen erilaisia nesteitä ja kolmas hitaasti kärvennettynä? Toisistaan poikkeavia murhia yhdistää kuitenkin täydellinen DNA-osuma. Tekijän on oltava sama.

Ewert Grensin tutkintaryhmä hakee vastauksia kysymyksiin, jotka pakottavat kohtaamaan ihmismielen suunnattoman pimeyden.

Anders Roslund (s. 1961) on ruotsalainen journalisti ja kirjailija, joka on palkittu himoitulla Lasiavaimella. Hänen ja edesmenneen työparinsa, entisen rikollisen Börge Hellströmin, Kolme sekuntia -romaanin aloittama trilogia oli kansainvälinen menestys: osuvaa yhteiskuntakritiikkiä ja uskottavaa rikollismaailman kuvausta. Roslund on jatkanut Ewert Grens ja Piet Hoffmann -sarjaa itsenäisillä teoksilla Sä kasvoit neito kaunoinen, Levon hetki nyt lyö, Mistä tunnet sä ystävän ja viimeisimpänä 100 prosenttia.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510482940
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.