Kunnes kaikki kuolevat

Salihu, Diamant

"Miksi te tapatte toisianne?"

Ajankohtaisessa tietokirjassa kerrotaan, miksi Tukholman lähiöissä lasten ja nuorten jengit taistelevat maineesta, vallasta ja huumemarkkinoista tuliasein ja sosiaalisessa mediassa.

Tukholman lähiöissä on käynnissä hengenvaarallinen konflikti, jota lapsista ja nuorista koostuvat jengit kutsuvat sodaksi. Ja sodassa kaikki on sallittua. Jengiläiset eivät kunnioita oikeuslaitosta, aikuisia tai rikollishierarkioita pätkääkään - eivätkä ihmishenkeä.

Huumeista, aseista ja räpistä rakentuvan ja somessa kertautuvan julkisivun takana leijuu kysymys vailla vastausta: Miksi te tapatte toisianne?

Diamant Salihu onnistui pääsemään jengiläisten ja heidän perheidensä maailmaan. Kunnes kaikki kuolevat kertoo menetetystä sukupolvesta. Lapsista ja nuorista, jotka elävät julmimmin sitä, mikä yhteiskunnan pettämisestä on seurannut. Ja niistä muutamasta, jotka ovat kieltäytyneet luopumasta toivosta.

Diamant Salihu (s. 1983) on tutkiva toimittaja, joka onnistui pääsemään jengiläisten, heidän perheidensä, opettajiensa ja muiden nuorten kanssa työskentelevien maailmaan. Hänet palkittiin tästä kirjasta Bonnierin suurella journalistipalkinnolla. Salihu kirjoittaa suomenkieliseen laitokseen päivitetyn esipuheen.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510484753
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 30.16
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.