Saatan sinut unille

Kallio, Maaret

Lempeä runokirja nukahtamishetkiin

Rakastetun vauvarunokirjan sisarteos täynnä unen rauhoittavaa voimaa! Maaret Kallion viisaat sanat tuovat tukea ja ymmärrystä vauvan ja vanhemman vuorovaikutushetkiin.

Pienen lapsen vireystilat vaihtelevat, ja välillä voi olla vaikeaa rauhoittua unille. Lämminsydämisissä loruissa punatulkkuisä hyräilee, kalaäiti keinuttaa ja leppäkerttu suukottelee lapsensa unten maille. Turvan tiukasta kapalosta on hyvä herätä uuteen päivään.

Kouluttajapsykoterapeutti, tietokirjailija Maaret Kallion edellinen runokirja Välillä olet varpuseni (2022) sanoitti myönteisesti vauvan erilaisia oloja ja tunteita. Saatan sinut unille -kokoelmassa Kallio antaa vanhemmille välineitä nukahtamishetkeen. Nukkuminen on haurasta lapsen monessa kehitysvaiheessa - ja unen merkitys niin kovin tärkeä. Kati Vuorennon eläinpiirrokset kuvittavat herkkävireisesti runojen levollista tunnelmaa.

Maaret Kallio (s. 1977) on tunnettu kouluttajapsykoterapeutti, kolumnisti, luennoitsija ja tietokirjailija. Hänen suosittuja kirjojaan on myyty yhteensä jo lähes 180 000 kappaletta.

Kati Vuorento (s. 1973) on kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Vuorento on tehnyt kuvituksia lastenkirjoihin, aikakauslehtiin, kalentereihin ja muihin julkaisuihin.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510486269
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: L82.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.