Kihlattu
Ei saatavilla

Kihlattu

Cass, Kiera

Kiera Cassin uusi romanttinen fantasiasarja lumoaa Valinta-sarjan lukijat!

Cassin Valinta-sarja on maailmanlaajuinen menestys. Uusi kaksiosainen sarja Coroan kronikat kudostaa lukijan iloksi yhtä viekoittelevan tarinan rakkaudesta, vallasta ja yksilön oikeudesta onneen.

Lady Hollis Brite on elänyt suojattua elämää ja tavoitellut muiden nuorten ylhäisönaisten tapaan kuninkaan suosiota. Kun kuningas julistaa rakkautensa häneen, Hollis odottaa elämän mittaista onnenhuumaa.

Elo kuningattarena ei kuitenkaan lunasta odotuksia, ja kun Hollis tapaa aatelittoman miehen, joka tuntuu näkevän syvälle hänen sydämeensä, yhtäkkiä hän pystyy kuvittelemaan tulevaisuuden, josta ei olisi ennen osannut edes unelmoida.

Kiera Cass on opiskellut historiaa ja valmistunut Radfordin yliopistosta. Hänen kirjansa ovat nousseet New York Timesin Bestseller-listan ykköseksi ja Valinta-kirjasta kuvataan Netflix-elokuvaa. Cass inhoaa lentämistä, salaatteja sekä sitä, että ihmiset eivät käytä ajaessaan vilkkua. Hän rakastaa toimistotarvikkeita, poikabändejä ja jälkiruokia. Lue lisää Cassin kirjoista: kieracass.com.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510486894
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: N84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.