Musse ja Helium 2: Kultajuuston jäljillä

Brinck, Camilla

Sukella Mussen ja Heliumin maagiseen maailmaan - yksin tai koko porukalla!

Rohkeat ja nokkelat hiirisisarukset seikkailun pyörteissä! Camilla Brinckin turvallisen jännittävät ja hauskat fantasiaromaanit on suunnattu 5-10-vuotiaille, mutta niiden parissa viihtyy koko perhe.

Vain Musse ja Helium voivat pelastaa Eläinten valtakunnan asukkaineen häijyiltä Kyyhkymetsästäjiltä. Jahdatessaan legendaarista kultajuustoa hiirisankarit kohtaavat sekä hyviä että pahoja olentoja, eivätkä lähimmät liittolaisetkaan välttämättä kerro heille koko totuutta satuvaltakunnasta. Paljon on kiinni näistä vipeltäjistä, mutta Mussen ja Heliumin rohkeus ja huumori eivät petä koskaan ja lukijallakin on lupa leikkiä mukana!

Kirjailija Camilla Brinck on luonut runsaan, värikkään ja omintakeisen fantasiamaailman, jonka parissa viihtyy koko perhe. Brinck on taustaltaan sekä laulaja että lauluntekijä, ja rytmin ja melodisuuden hallinta näkyy myös hänen kirjoissaan. Mussen ja Heliumin maailmaan voi tutustua lisää osoitteessa https://musseochhelium.se.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510488041
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: L84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.