Pieni ystävä

Tartt, Donna

"Tätä parempaa kirjaa on harva lukenut." The Guardian

Pienen ystävän näyttämönä on 1970-luvun Mississippi. 12-vuotiaan Harriet Dufresnesin elämää on pienestä pitäen varjostanut Robin-veljen selvittämättömäksi jäänyt murha. Lapsuutensa viimeisenä kesänä Harriet haluaa herättää henkiin onnellisen perheen, jonka hän tuntee vain vanhoista valokuvista. Hän päättää selvittää Robinin kuoleman ja paljastaa murhaajan. Ilman sen pitävämpiä todisteita kuin kuulopuheet ja suvun piirissä kiertävät tarinat hän valitsee syyllisen naapuruston perheestä. Hyvitystä tavoitteleva Harriet joutuu kuitenkin itse ystävineen vaaraan.

Mestarillisen monivivahteinen romaani Jumalat juhlivat öisin -romaanin tekijältä.

Donna Tartt on syntynyt 1963 Mississippissä. Hän tuli maailmanlaajuisesti tunnetuksi esikoisromaanistaan The Secret History, 1992, suom. Jumalat juhlivat öisin, 1993. Toinen romaani The Little Friend, 2002, suomennettiin seuraavana vuonna nimellä Pieni ystävä. Odotettu kolmas romaani The Goldfinch, suom. Tikli, voitti Pulitzer-palkinnon vuonna 2013.

 

Kustantaja: WSOY-Pokkari
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789510488263
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: T 84.2
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Kaunopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen5
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.