Kurissa ja nuhteessa

Ranta, Ville

Suomen ykköspiirtäjän viime vuosien parhaat.

Ville Ranta on noussut Iltalehden sivuilla Suomen terävimmäksi pilapiirtäjäksi. Kurissa ja nuhteessa on railakas kokoelma, joka sisältää Rannan puhutuimmat piirrokset viime vuosilta.

Ville Rannan uutta pilapiirrosta katsotaan verkossa jopa yli 200 000 kertaa, ja jokainen piirros herättää satojen kommenttien keskustelut. Rannan itse valikoima Kurissa ja nuhteessa kertaa 150 piirroksen voimin huippuhetket Sanna Marinin hallituksen ja koronapandemian vuoristorataa muistuttavilta vuosilta. Rannan poleeminen käsittelytapa poimii olennaisen niin rajoitusten ajasta, johtajiemme toilailuista, ilmastokatastrofista kuin yhteiskunnan polarisoitumisestakin. Kuvat on varustettu piirtäjän omilla taustoittavilla huomautuksilla.

Ville Rannan (s. 1978) piirroksia on ilmestynyt lltalehdessä vuodesta 2019. Ranta on myös palkittu sarjakuvantekijä, jonka uusin teos Kuinka valloitin Ranskan on Kulttuuritoimituksen Petri Hännisen sanoin "vaikuttava sarjakuvaromaani täyttymättömistä unelmista, elämän tarkoituksesta ja tinkimättömän taiteilijan pyrkimyksistä".

Ville Ranta keskustelee Ruben Stillerin kanssa teoksestaan Sivullinen Stagella:
https://www.youtube.com/clip/UgkxuUPjb5XFoYYuL09gevLtUKCUPlzYWeoP

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510488508
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 74.17
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308sarjakuvat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.