Horna-pokkariboksi - Sisältää pokkarit: Horna, Jäätyvä helvetti ja Kiirastuli
Ei saatavilla

Horna-pokkariboksi - Sisältää pokkarit: Horna, Jäätyvä helvetti ja Kiirastuli

Remes, Ilkka;

Pelottavan ajankohtaisen Horna-sarjan teokset samassa paketissa!

Ilkka Remeksen maailmanluokan trillerit ovat nostaneet hänet Suomen luetuimmaksi kirjailijaksi ja fiktiota ja faktaa yhdistelevän tyylilajin mestariksi. Horna-sarja on pelottavan ajankohtainen.

Horna: Ensin Ukraina. Sitten Suomi.

Suomi saa tietää Ruotsin hakevan pikaisesti Natoon ja päättää seurata mukana. Venäjä reagoi ärhäkkäästi pakotteiden jo entuudestaan kiristämässä ilmapiirissä.

Samaan aikaan paljastuva USA:n ja Suomen sotilastiedusteluiden salainen operaatio räjäyttää tilanteen katastrofiksi, jollaista kukaan suomalainen ei vielä muutama kuukausi sitten olisi voinut uskoa. Suomi on joutumassa Venäjän seuraavan sotilasoperaation kohteeksi.

Jäätyvä helvetti: Venäläinen tiedustelukone törmää Suomenlahden yllä Finnairin matkustajakoneeseen. Samana iltana selittämättömät sabotaasi- ja kyberiskut katkaisevat sähköt ja viestiyhteydet koko maasta.

Suomalaiset jäävät uutispimentoon paukkupakkasessa. Paniikki kasvaa, pako kuolemanloukoiksi jäähtyvistä asunnoista kiihtyy. Suomi on kaaoksessa. Moskovasta tulee viesti, joka saa valtiojohdon veret seisahtumaan... Hyökkäys, jota ei voi torjua asein. Sota, jossa kuolee vain siviilejä. Rauha, jonka hintana on Suomi.

Kiirastuli: Pakolaisvyöry kiskaisee Suomen suuren maailman melskeisiin. Samaan aikaan paine Moskovasta kasvaa ennen kokemattomiin mittoihin. Suomi ajautuu itsenäisyytensä ajan vaikeimpien valintojen eteen. Pelastukseksi tarkoitettu valtiojohdon raju päätös repäisee kuitenkin railon kansalaisten välille. Rintamalinjat eivät kulje rajoilla, vaan suomalaisten välissä. Toisen turva onkin toiselle kahle, yhden vapaus merkitseekin toiselle alistumista.

Vihapuhe ja someraivo hautautuvat pakokauhuun, kun Kreml turvautuu järeimpään aseeseensa. 1300 kilometriä leveä muuri avautuukin portiksi. Taistelu itsenäisyydestä muuttuu kamppailuksi olemassaolosta.

 

Kustantaja: WSOY-Pokkari
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789510491171
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: T 84.2
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.