Oho: Nyt harmittaa!

Nuotio, Eppu

Kirjasarja, joka kasvaa vauvan mukana.

Hellyttävä pahvikirja pienille taaperoille, jotka kokevat suuria tunteita. OHO-kirjat ovat pullollaan elämän pieniä ihmeitä ja lempeää vauvahuumoria.

Oho EI halua vaippaa. Hän EI halua pukea. Eikä missään nimessä syödä puuroa! Tänään on huono päivä. Onneksi sen voi aloittaa uudestaan isän sylissä.

OHO-kirjoissa vauva oppii valtavasti uusia asioita ja kasvaa vähitellen vauhdikkaaksi taaperoksi. Sarjan aikaisemmissa osissa Oho maisteli erilaisia asioita ja oppi kääntymään, konttaamaan ja sitten kävelemään.

Liisa Kallio on palkittu kuvittaja, kirjailija ja graafinen suunnittelija, joka tunnetaan muun muassa Pikku Papun laulujen iloisista sanoituksista ja kuvista.

Eppu Nuotio on Helsingissä asuva kirjailija, jonka laajaan tuotantoon kuuluu yli seitsemänkymmenen kirjan lisäksi tv-käsikirjoituksia, musikaaleja, musiikkisatuja, näytelmiä ja lauluja. Nuotio palkittiin työstään lasten- ja nuortenkirjailijana Kaarina Helakisa -palkinnolla vuonna 2012.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510491805
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: L85.22

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.