Seppä ja Satumaa - Laajennettu laitos

Flieger, Verlyn; Tolkien, J. R. R.

Tolkienin viimeinen teos - nyt laajoilla lisämateriaaleilla.

Kauniin tarinan uusi laitos sisältää muun muassa Tolkienin ennen julkaisemattoman esseen Satumaan luonteesta ja Pauline Baynesin kuvituksen kaksivärisenä versiona.

Seppä ja Satumaa - tarina pojasta, joka saa haltuunsa taikatähden ja pääsee haltioiden asuttamaan Satumaahan - sai alkunsa J. R. R. Tolkienin kesken jääneestä esipuheesta George MacDonaldin satuklassikkoon The Golden Key. Tolkien-tutkija Verlyn Fliegerin toimittama laajennettu laitos kertoo pienoisromaanin koko syntyhistorian luonnosversioiden kautta. Mukana on myös laaja selitysosio ja aihetta sivuava Tolkienin essee. Pauline Baynesin alkuperäinen kuvitus julkaistaan oranssi-mustana Poems and Stories-kokoelmaan laadituilla lisäkuvilla.

"Kaunis ja unohtumaton tarina." - Times Educational Supplement.

Oxfordin yliopiston professori, filologi John Ronald Reuel Tolkien (1892-1973) tunnetaan nykyaikaisen fantasiakirjallisuuden isänä. Pauline Baynes (1922-2008) oli Tolkienin suosikkikuvittaja, joka on kuvittanut useita hänen teoksistaan sekä myös C. S. Lewisin Narnia-sarjan. Verlyn Flieger (s. 1933) on toimittanut Tolkienin Kullervon tarinan ja julkaissut useita kirjallisuustieteellisiä tutkimuksia hänen tuotannostaan.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510492451
Ilmestymisvuosi: 2023
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.