Neiti Marplen jäljillä

Griffiths, Elly; Alderman, Naomi; Bardugo, Leigh; Cole, Alyssa; Foley, Lucy; Haynes, Natalie; Kwok, Jean; McDermid, Val; McManus, Karen M. ; Say Mitchell, Dreda; Mosse, Kate; Ware, Ruth

Kaksitoista eturivin kirjailijaa. Yksi neiti Marple.

Agatha Christien luoma legendaarinen salapoliisi ratkoo jälleen kiperiä murhia ja mysteereitä nykykirjailijoiden kynäilemissä tarinoissa.

St Mary Meadin englantilaiskylässä asuu ikäneito Jane Marple, jolla on hämmästyttävä kyky ratkaista mitä mutkikkaimpia arvoituksia. Ja sitä tarvitaan: jouluillallisen keskeyttää yllättävä vieras; New Yorkissa Broadway-näytelmä uhkaa suistua raiteiltaan; laivamatka Hongkongiin käy kuolettavaksi. Uhkailu, lahjonta tai kiristys ei hätkäytä rakastettua etsivää, kun totuutta kaivetaan esiin.

Naomi Alderman, Leigh Bardugo, Alyssa Cole, Lucy Foley, Elly Griffiths, Natalie Haynes, Jean Kwok, Val McDermid, Karen McManus, Dreda Say Mitchell, Kate Mosse ja Ruth Ware ovat menestyksekkäitä nykykirjailijoita. Neiti Marplen luoja, Agatha Christie, oli englantilaisen dekkariperinteen uranuurtaja ja maailman tunnetuimpia ja myydyimpiä kirjailijoita.

*

"Jokainen kirjailija tavoittaa Christien - ja Marplen - hengen täydellisesti ja lisää samalla mukaan ripauksen omaa ainutlaatuista otettaan. Tämä uusi ja viihdyttävä kokoelma suosikkikirjailijoidemme kynästä koukuttaa uuden lukijakunnan mahtavaan neiti Marpleen." Washington Post

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510498446
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.