Paratiisin pilvinen reuna
Ei saatavilla

Paratiisin pilvinen reuna

Gilchrist, Ellen

Rhoda, Nora Jane, Lady Margaret, Fanny ja Lilly, Miss Crystal -- syvän etelän naisia. Hemmoteltuja? Ehkä! Mutta samalla niin lumoavia.

He ovat tämän Yhdysvaltojen merkittävimmän kirjallisuuspalkinnon The American Book Awardin voittaneen novellikokoelman sankarittaria. He ovat joutilaita ja rahattomia, kiihkeitä ja puheliaita. Mutta aina he tietävät, mitä haluavat. Väkevimmätkin miehet ovat heidän rinnallaan auttamattomasti statisteja. Tavanomaisuudesta nämä naiset eivät piittaa, mutta heillä on myös keinonsa välttää arjen harmaus. He elävät tässä ja nyt; elämää rakastaen, onneaan etsien. Mutta mitä he löytävät?

Ellen Gilchristin kerronta on täynnä yllätyksiä. Se pursuaa yksityiskohtia ja värejä, mutta paljastaa avaria näkymiä, traagisia ja koomisia, julmia ja helliä visioita naisen elämään. Gilchrist on ennakkoluuloton proosan rakentaja, rohkea, hauska ja sytyttävä kertoja.

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789511084495
Ilmestymisvuosi: 1988
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä1
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.