Perhe ja ystvt
27,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Perhe ja ystävät

Brookner, Anita

Romaani hienostuneesta, rikkaasta ja lujaluonteisesta Sofkasta, äitien helmestä, hänen neljästä lapsestaan ja siitä mitä heistä aikuisina tulee.

Jo poikana Frederick on hurmuri, joustava, aina hyväntuulinen ja hyväkäytöksinen. Vastustamaton hän on myös miehenä, monille hänestä kilvoitteleville naisille, ennen muuta äidilleen. Nuorempi veli Alfred on yhtä komea, mutta velvollisuudentuntoinen ja totinen; kokonaan toisenlaista tulevaisuutta Sofka hänelle kaavaileekin.

Entä Mimi ja Betty, huolilta ja murhilta varjellut äidin tytöt? Mutta niin perin erilaiset. Entä miten heidän käy? Täyttyvätkö Sofkan toiveet?

Anita Brookner kertoo jäljittelemättömällä, ilakoivalla ja älykkäällä tavallaan erään perheen tarinan. Samalla hän näyttää riipaisevan olennaista läheisten ihmisten suhteista, perheen sisäisistä jännitteistä, valintojen ja voittojen sisällöistä, ihmiselämän kumoamattomista lainalaisuuksista ja selittämättömistä mysteeristä.

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789511087595
Ilmestymisvuosi: 1987
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä1
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.