Tien loppu

Hein, Christoph

Sinä kesänä mustalaiset leiriytyvät viimeisen kerran pikkukaupunkiin. Syksyllä löydetään kuollut mies metsästä. Tapahtumilla ei ole suoranaista yhteyttä, mutta aina kun Guldenbergin asukkaat muistelevat kesää 1957, ne liitetään yhteen.
Kuka sitten oli kaupungissa vain muutamia vuosia asunut Horn, elämänsä itse päättänyt mies? Miten hänen vaiheisiinsa liittyvät kaupungin pormestari, lääkäri, koulupoika Thomas, rouva Fischlinger, mielisairas Marlene...tämän kirjan kertojat?
Tien loppu on vahvasti puhutteleva, monikerroksinen romaani. Se avaa näkymän ihmiseen yhteisön osana, niihin tunteisiin, tiedostamattomiin motiiveihin jotka ohjaavat ihmisen toimintaa, suhtautumista toisiin ihmisiin. Se kertoo syyllisyydestä ja syyttömyydestä, rehellisyydestä, ratkaisujen vaikeudesta, ihmisen julmuudesta ja rohkeudesta, rakkauden tarpeesta ja olemuksesta.

Tien loppu on itäsaksalaisen Christoph Heinin toinen romaani. Jo läpimurtoromaanillaan Vieras, ystävä hän nousi uuden eurooppalaisen kertomataiteen kärkeen, yhdeksi viime vuosien keskustelluimmaksi kirjailijaksi.

 

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789511089544
Ilmestymisvuosi: 1987
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.